Автобус без шофьор помете колата на "БНТ такси" на паркинг в Каварна

23:09, 29 авг 15 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екип на БНТ изживя истински шок на паркинг в Каварна. Автобус без шофьор, тръгна неочаквано на заден ход, помете ограда и две коли, съобщава БНТ. Едната е емблематичният автомобил на “БНТ Такси”, като екипът е напуснал колата минута преди инцидента. За щастие, и в другата кола не е имало хора.

Около 13.30 чисто нов автобус - на футболен отбор от Горна Оряховица, паркиран до кофата за смет, разбива врата и се отправя право надолу, помита две коли – едната от които на БНТ.

„Чухме грохота. И видяхме колата си, задницата й напълно размазана и вдигната над бордюра. Веднага съобщихме на спешния телефон 112 за нелепия инцидент. Светкавично на мястото, пред хотел “Каврана”, пристигнаха служителите на реда”, обяснява екипът на телевизията. БНТ цитира Николай Тодоров от Пътна полиция – Каварна, който е заявил, че ще се извърши оглед. Вероятно ще бъде образувано досъдебно производство, ако щетите се окажат значителни.

Шофьорът на автобуса казал, че няма обяснение за случилото се. Според него, автобусът е технически изправен, твърди, че не е бил в него по време на инцидента. Уточняват се обстоятелствата по инцидента. Очаква се да бъдат иззети кадрите на охранителната камера на хотела.

„Пропътувала 91 хиляди километра по света и у нас, емблематичната кола “БНТ такси”, на едноименната рубрика, пое пътя към някоя автоморга. Рубриката обаче съвсем скоро ще се върне на екран, с нова и по-мощна кола. Казват, че счупеното носи щастие – дано!”, посочват от БНТ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама