Атанас Атанасов е кандидатът на Атака за кмет на Добрич

12:40, 01 сеп 15 / Политика 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на Атака за кмет на Добрич е областният координатор на партията Атанас Атанасов. Това бе обявено на пресконференция днес, на която присъства народният представител Калина Балабанова. Бяха представени и партиите, които подкрепят кандидатурата му – Зелена партия, Българска левица и Комунистическа партия на България. Присъстваха представители на гражданската квота Драгомил Георгиев и Илиян Колев.

Атанасов ще бъде водач на листата за общински съветници, която ще е обща за Атака и подкрепящите партии. В нея ще бъдат представени всички сфери на обществения живот, обясни той. „Искаме да обърнем пирамидата на управление в България в правилната посока. Да разчупим леда, в който е замръзнал обществения живот в Добрич”, заяви Атанасов. Той обясни, че предизборната кампания ще бъде изградена на срещи „на терен”. Посланията ни няма да са от партийните клубове и централите, а сред добричлии, обясни той. И допълни, че ще канят другите кандидати за кметове на дебати по различни теми.

„Виждането ми е, че повечето от номинираните вече кандидати за кметове ще се явят проформа на предстоящите  избори и няма да се обявят фронтално за смяната на сегашната управа”, каза Атанас Атанасов. Той обяви, че явяването му като кандидат за кмет не е самоцелно. „Това е битка за град Добрич. Няма как да останем безразлични към всичко това, което продължава да се случва в Добрич”, заяви той.И допълни, че не смята, че вотът в Добрич е предрешен. „Ще дадем всичко от себе си, за да променим нещата”, каза още Атанасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама