Инициативен комитет издигна Марияна Пасева за кандидат-кмет на Тервел

18:06, 03 сеп 15 / Политика 25 492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инициативен комитет е издигнал кандидатурата на Марияна Пасева за кмет на Община Тервел. Оттам съобщават, че той обединява авторитетни и доказали се професионалисти от различни области на обществения живот. Инициатор е инж. Маргарита Ковачева – мениджър. Участват Диян Няголов – бизнесмен, Сияна Маринова – частен бизнес, Галентина Атанасова – икономист, Наталия Денева – търговски представител, д-р Маринка Костадинова – лекар, Диян Ковачев – бизнесмен, Майя Първанова – публична администрация, Соня Илиева – медицинска сестра, и др.

Марияна Маринова Пасева е родена в Тервел, където живее и работи. Омъжена, има двама сина. Магистър е по финанси, има бакалавърски степени по стокознание и автоматизация на производството. От 2014 г. е включена в списъка на синдиците в България. Председател е на СНЦ “Асоциация гражданска инициатива Тервел. Работи в Община Тервел от 1995 г. – като социален работник, старши специалист „Регионално развитие и екология“, а от осем години е главен специалист „Финанси и управление на собствеността“. Участва и в други сдружения с нестопанска цел, член е на контролния съвет на МИГ Тервел Крушари.

Според Марияна Пасева, професионализмът и работата в екип са в основата на успеха. „Успешното управление на Община Тервел означава да възвърнем вярата си, че сами можем да управляваме желанията си и бъдещето си. Не някъде другаде, а именно тук – в Добруджа, в община Тервел. Да не чакаме големите инвеститори да дойдат сами, за да подобрят живота ни. А, да осъзнаем, че инвеститорите сме самите ние, че от нас зависи да подредим дома си, бизнеса си, да изискваме всеки лев или евро от публичните ресурси да се харчи целесъобразно. Да участваме активно в обществените процеси и вземане на решения, да планираме заедно своето бъдеще, да изискваме качествени и адекватни услуги, образование и реализация на децата си тук – при нас“, счита Марияна Пасева.

Тя е уверена, че активната гражданска позиция ще направи всички съпричастни към управлението на общината.



Коментарите под текста са премахнати на 08.09.2015 г., а опцията за коментиране е спряна, поради многобройни нарушения на правилата за писане на коментари в Topnovini.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама