В Община Добрич докладваха за готовността за работа в зимни условия

18:34, 09 окт 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заседание на Щаба за изпълнение на общинския план за защита при бедствия се проведе днес в Добрич. На него са изслушани доклади от членове на щаба, представители на местните органи на изпълнителната власт, на дружества, организации  и юридически лица за готовността им за работа през зимния сезон 2015/2016 г.

Докладите отразяват общата готовност за работа при зимни условия в сферите на водоснабдяването, електроснабдяването, газоснабдяването, здравеопазването, обществения ред, обществения транспорт, нормалното функциониране на училища, детски градини и детски ясли. Актуализирани са аварийни планове, определени са дежурни екипи на денонощен режим за работа при усложнена зимна обстановка, сградния фонд и автотракторната техника са подготвени за експлоатация при зимни условия.

Със заповед на кмета на Общината са разпоредени мероприятия, срокове и отговорни длъжностни лица за цялостната подготовка, организация и координация на дейностите за осигуряване на нормални условия на живот на територията на общината през зимния период.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама