Дни на Чудесата в Mall Rousse 25 април – 02 май

10:41, 23 апр 16 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По случай настъпващите Великденски празници любимият търговски център на русенци отново осигурява забавления и игри с награди както за малки, така и за големи.

Началото на празничните дни поставя Великденският базар за изкуства и занаяти от 22 до 24 април, който плавно прелива в благотворителния Великденски базар „Без Аналог“, организиран от Сдружение „Еквилибриум“ от 26 до 28 април.

От понеделник, 25 април, започват атрактивните „Дни на Чудесата“ в Mall Rousse.

Празнично настроение ще носят тематичните кътове и зони за игри с награди, разположени на ниво партер в търговския център. Богатата палитра от забавления ще включва зона за игра на мини голф, стена със скрити символи и зона за „селфи в Страната на чудесата“. Всеки ще може да играе за забавление в рамките на промоцията, напълно безплатно. В помощ на посетителите ще бъдат трима от героите в една от най-обичаните истории за деца, „Алиса в Страната на чудесата“ на Луис Карол. Лудият Шапкар, Великденският Заек и Червената Царица ще напътстват участниците в игрите и ще награждават най-добрите с подаръци на момента.

Традиционна част от празничните дни е и Великденската томбола. Тази година срещу регистриран касов бон за покупки на минимална стойност 50 лв. посетителите на Mall Rousse ще могат да вземат участие в томбола за наградни ваучери от по 20 лв., 50 лв. или 100 лв.

Редом с игрите в търговския център от 25 април до 02 май ще тече и онлайн надпревара за най-голям брой “Like”-ове и ексклузивни награди. Всеки, който се снима на фон-стената „Дни на Чудесата“ и изпрати снимка на специалния мейл на играта не по-късно от 12:00 часа на 03 май, ще получи шанса да се състезава за една от петте покани за двама за кино прожекция на предстоящия да тръгне по екраните хитов филм „Алиса в Огледалния свят“ в Cinema City, Mall Rousse.

Посрещнете Великден в Mall Rousse - къде другаде!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама