Български панаир на модата стартира в Русе

08:35, 02 май 16 25 759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-то издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА стартира на 2 май в изложбени бунгала на ул. Александровска и ще продължи до 7 май /събота/. Над 40 български компании представят своите най-нови стоки и модели - дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени изделия, детски стоки, козметика, аксесоари.

Организатор на традиционното за гр. Русе събитие, което се провежда за 16-та поредна година е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени.

Участие в БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА - РУСЕ '2016 вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи - водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Русе и със сигурност ще събудят интереса на посетителите. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми - производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.

Само от 2 до 7 май, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена! За да сте в крак с модата, посетете Панаир на модата!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама