Музика, спорт и изкуство събира нов фестивал в Каварна

14:45, 02 май 16 25 587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов фестивал ще се проведе през юни в Каварна, съобщават организаторите от Kavarna Youth Fes.

Събитието е предвидено да обедини музика, спорт и изкуство на едно място. Пилотното издание на фестивала ще се проведе на 11 и 12 юни, като амбицията на организаторите му е да взриви централния плаж в Каварна. Те обещават много усмивки, скейт демонстрации и награди да бъдат само част от предстоящия фестивал. Фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде цунами от позитивна енергия

С провеждането на този фестивал ще се надгражда постигнатото до момента, коментира кметът Нина Ставрева. Той ще съчетава музика, спорт и изкуство. Ще включва демонстрации  по карате, кик бокс, скейтборд, велосипедизъм и др.

Водят се разговори за разкриване на пункт на БЧК, където младежите ще могат да се запознават с оказването на първа помощ.

Фестивалът е първият по рода в Каварна, съчетаващ в себе невидимата връзка между музиката, спорта и изкуството. Връзката която сплотява хората, прави ги по добри, и успява да промени мисленето и погледа им за света към по-шарено и позитивно. Фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде „цунами“ от позитивна енергия, на едно от най-магическите места в България, посочват организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама