Дни на безплатен читателски абонамент в регионалната библиотека в Добрич

14:41, 03 май 16 / Култура 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионална библиотека „Дора Габе” обявява дните от 9 до 13 май 2016 г., вкл. за Дни на безплатен читателски абонамент, за всички граждани, по повод 11-ата Национална библиотечна седмица / 9-13 май/ „Библиотеката – място за всеки“, инициирана от Българската библиотечно-информационна асоциация.

Тазгодишната единадесета Национална библиотечна седмица на тема „Библиотеката – място за всеки“ ще се проведе от 9 до 13 май 2016 г. Тя ще протече с поредица събития в Регионална библиотека „Дора Габе” Добрич, които ще представят трансформацията на библиотеката в унисон с новите потребности на обществото и многообразните дейности и услуги, които се предлагат на различни социални групи, съобщават от РБ "Дора Габе".

Ключово събитие на Националната библиотечна седмица ще бъде провеждането на Среща на библиотечни специалисти от читалищни, университетски, училищни библиотеки и регионалната библиотека в град Добрич, с представяне на презентация на тема Вроцлав /Полша/ - Световна столица на книгата за 2016 година, на 11 май 2016 г., с начален час 11.00 ч., във фоайето на библиотеката.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама