Яростна съпротива оказаха на полицията трима крадци на кабели при арестуването им

17:08, 03 май 16 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Крадци на медни кабели са оказали яростна съпротива на полицейските служители при задържането им по време на специализирана полицейска операция, по ръководството на Окръжна прокуратура - Добрич, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Целта на акцията е била установяване и задържане на група, извършваща кражби на медни кабели от далекосъобщителната мрежа на БТК. По време на операцията, проведена вчера и днес, са задържани за 24 часа трима мъже. При задържането им  те са оказали яростна съпротива на полицейските служители.  По информация на Topnovini.bg, се е наложило униформените да използват помощни средства – палки и други, за да могат да ги арестуват.

Образувано е досъдебно производство срещу тримата извършители за престъпления по член 195 и член 216, ал. 5 от Наказателния кодекс. Действията по разследването и издирването на други техни съучастници продължава. Групата е заподозряна и за други кражби на медни кабели от далекосъобщителната мрежа  в Североизточна България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама