Кметът Й. Йорданов: Волейболистите ни популяризират Добрич като спортна дестинация

19:25, 03 май 16 / Спорт 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Добрич Йордан Йорданов поздрави състезателите от волейболен клуб „Добруджа 07“. Те спечелиха шампионска титла и, макар да не успяха да защитят Купата на България, заслужават поздравления и за второто място, което е също огромен успех, каза още кметът.

Обясни, че самият той е присъствал на мача в Бургас и увери, че разликата между това да си гост и домакин е огромна. "Искам да ги поздравя за борбения дух, за амбицията, за емоцията и адреналина, който поднесоха на всички нас, на целия град и не на последно място – за това, че популяризират Добрич като спортна дестинация на национално ниво“, каза още Йордан Йорданов. Той увели, че подкрепя тима и предстоят разговори с министерствата на спорта и на финансите.

„Идеята е клубът да продължава да се развива. Не забравям и другите спортове, но последната седмица бе седмицата на волейбола. Много адреналин, много емоция. Радвам се, че имаше толкова много хора да подкрепят отбора на място. Независимо от провокациите в залата, момчетата се дължаха мъжки и достойно. Трябва да можеш да губиш, за да знаеш как да печелиш ", каза още кметът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама