Италианският дизайнер Салваторе Куоколо с нова колекция на „Модна фиеста Албена”

11:25, 04 май 16 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Модна фиеста Албена” тази година ще има своето 16-о издание, което ще се проведе от 8 до 12 юни. То ще бъде открито с Робинзон Крузо, в ролята на който ще влезе носителят на титлата „Най-красив мъж на България на десетилетието” - Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук. Той ще бъде облечен с банските костюми ACQUAMODA на известния италиански дизайнер Салваторе Куоколо, съобщи продуцентът на събитието Мариана Ариева. Самият Куоколо и красиви амазонки ще пристигнат с яхта в Албена и ще направят истински триумф на красотата и младостта. Цялата хореография на шоуто е поверена на д-р Евгени Евтимов, собственик на агенция „Ревю”.

Сред моделите, които ще дефилират на „Модна фиеста Албена” тази година са Али Алиев – „Мистър Менхънт” и 7-и по красота в света, Георги Асенов - един от най-често използваните лица в телевизионните реклами и гримьор на звезди от световна величина, Ангел Калинов, който е бил лице на Долче и Габана в Америка и други, Гергана Цветкова - телевизионна водеща, Галена Стоичкова – един от най-титулуваните модели в България, Бояна Йорданова от Варна, носител на приза „Мисис България”, едно от най-предпочитаното лице за много модни къщи, сексимволът на Варна Клаудия Караджова и др., съобщи продуцентът на събитието Мариана Аршева.

Тази година за първи път майката на Крисия - Ангелина Попова, ще покаже колекция гримове. Модели ще бъдат и дъщерите й Марина, Тифани и Крисия.

16-тото издание на най-голямото лайфстайл събитие  отново ще завърши във вариете театъра на комплекс Албена. Модните къщи „Ивенти”, „Анджи”, „Теодор”, „Мери стил” и Сватбен център София, трескаво готвят колекциите си за модния форум. Пламен Йорданов от най-голямата модна къща за сватбени облекла обещава да пристигне с 2 микробуса рокли. Последната колекция е запазена от миналата година за известния дизайнер Денис Смирнов и модна къща „Хадаса”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама