„Юрая Хийп” впечатлени от голф игрищата край Каварна и червеното ни вино

16:01, 06 май 16 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикантите от легендарната британска рок група "Юрая хийп", които тази вечер ще изнесат концерт на площада в Каварна, са впечатлени от голф игрищата и червеното ни вино, научи Topnovini.bg.

Рокаджиите вчера пристигнаха в региона и са настанени в голф комплекса между Балчик и Каварна „Лайтхаус”.  Като почитатели на голфа вчера и днес те са имали възможност да играят, както на игрището с 18 дупки, проектирано от известния бивш капитан от Райдър Къп – Иън Ууснам, така и на игрището „Тракийски скали”, чийто дизайнер е Гари Плейър и е определяно като едно от най-драматичните голф игрища на земята.

Музикантите, които са играли голф на игрища по цял свят, са споделили, че никъде другаде няма толкова добри условия за практикуване на този спорт.

Мик Бокс и компания много са харесали и червените вина от региона. Те са категорични, че ще отнесат от българския еликсир със себе си, тъй като е с уникален вкус и са във възторг от качествата му.

Концертът на групата ще започне тази вечер от 21 часа на площад „Защитата на Каварна”. Той е подарък от Общината за каварненци и гостите на града по случай днешния му празник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама