Отчета на бюджета за 2015 г. ще гледат на сесия съветниците от Община Добричка

07:35, 26 май 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заседание на Общинския съвет на Община Добричка ще се проведе от 10 часа днес. Ще бъдат разгледани докладни записки относно кандидатстване за финансиране на обновяване и модернизация на две читалища - НЧ „Нов живот 1941 г.“ в село Черна и НЧ „Светлина 1940 г.“ в село Ловчанци по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 гадина.

Кметът инж. Тошко Петков ще внесе Годишен отчет за изпълнение на бюджета и Отчет за изпълнение на сметките за средства от европейския съюз за 2015 година.

Съветниците ще се запознаят с информация за актуализираното разпределение на бюджета на Общината към 31 март тази година.

На сесията ще бъдат разгледани докладни записки с искане за отпускане на финансови средства за нуждите на няколко читалище за участие на самодейците им в различни фолклорни фестивали.

Инж. Петков ще предложи изменения в Програмата за управление и разпореждане с общинската собственост за 2016 г. Друго предложение на кмета е за учредяване безвъзмездно право на ползване върху недвижими имоти – общинска собственост, за нуждите на народните читалища на територията на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама