Тервел изпрати 59 абитуриенти от Випуск 2016

07:26, 27 май 16 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 59 ученици от двете средни училища в община Тервел завършват през тази учебна година, съобщи заместник-кметът Дияна Илиева.

В СОУ „Йордан Йовков“ абитуриентите са 19, с класен ръководител Стойка Жекова. Пет от учениците са отличници през четирите години на гимназиалния курс, четирима са през две от годините, а само за една година – трима. Последният час на класа, който е традиционен в календара на училищните тържества, се проведе в зрителната зала на читалището. Празничната програма бе подготвена от учениците от XI клас, заедно с учители и по- малки ученици от училището. Зрелостниците в ПГТО „Дочо Михайлов“ завършват в специалностите „Автоматизация на непрекъснати производства“ и „Монтьор на селскостопанска техника“, като класните ръководители са Тодорка Атанасова и Талят Ебазел. През четирите години на обучение отличният ученик е един, трима са се отличили със знанията си през последната си година в училище.

Предметни награди и за успешни постижения в различен аспект получават абитуриентите от двете гимназии, както и класните им ръководители. Община Тервел осигурява на всички зрелостници и шалчета с логото на Община Тервел.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама