Кадрите за туризма са най-търсени сред безработните в област Добрич

10:20, 27 май 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В дирекция „Бюро по труда“ в Добрич са обявени 824 работни места. Най-много те са за град Добрич. За лица с висше образование има 16 работни места, от които 10 са за лекари,  един счетоводител,  един фелдшер, един инженер енергетик, един главен счетоводител, един зооинженер и един уредник музей, съобщиха от дирекцията.

За лица със средно образование са обявени 469 работни места- търсят се  администратор хотел, брокер недвижими имоти, пиколо хотел, сервитьор, калкулант, продавач-консултант, помощник готвач, готвач, икономист туризъм и др. Обявени са 300 свободни места за кадри с основно образование - общ работник, чистач-хигиенист, мияч на съдове, работник кухня, портиер и др.  Търсят се още производител на обувки, мияч на съдове, общ работник и др., както и гледач на добитък. 

За Балчик има обявени 20 свободни позиции. Те са за администратор на хотел с висше образование, както и за двама пиколо, двама продавач консултанти, трима касиери на обменно гише, един готвач и една камериерка. Има свободни места и за камериерки, работник кухня, чистач-хигиенист, работник почистване на плувни басейни, за които е нужно само основно образование.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама