Хванаха трима с дрога при проверки в Добрич и Албена

13:34, 29 авг 16 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души са били заловени да държат наркотични вещества. Канабис с тегло 0.9 грама е открит в 24- годишен мъж от Добрич при извършена проверка вчера около 23:30 часа в к.к. Албена, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. С полицейска мярка за срок от 24 часа мъжът е задържан в полицейското управление в Албена. По случая е образувано досъдебно производство.

Същият ден в к.к. Албена е извършена и проверка на 21- годишния С.Г. от Добрич. В хода на проверката у него е установено наркотичното вещество канабис с тегло 0,5 грама. Задържан е с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В петък, около 23:10 часа по ул. „Калиакра” в  Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация. В хода на проверката е открито бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин с тегло 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 26- годишният А.А. (26 г.) от Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама