Милена Тодорова: Откриването на Параолимпийските игри беше невероятно

23:17, 08 сеп 16 / Спорт 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Усещането по време на откриването на Параолимпийските игри беше невероятно. Много съм впечатлена и положително заредена, сподели Милена Тодорова от Добрич, която е българският участник в спортната стрелба на игрите в Рио които бяха официално открити вчера.

Милена разказа за Topnovini.bg, че за откриването стадион Маракана е бил почти пълен. „Бразилците определено знаят как да се забавляват. Страхотна музика, страхотна публика и много, много доброволци които допълнително ни съдействаха за всичко необходимо, танцуваха за нас, аплодираха ни и се снимаха с нас”, сподели спортистката. Тя е много впечатлена, че от олимпийското село до стадион Маракана е имало създадена организация от пътните полицаи и на всяка отбивка са отцепвали движението, за да преминават автобусите с параолимпийците.



„Хората в колите около нас и пешеходците ни махаха с ръце и също ни подкрепяха. Много вълнуващи моменти и изживявания имахме, което допълнително ни стимулира!!!”, сподели още Милена.

42-годишната добричлийка е втора в стартовия лист на първата дисциплина 10 метра с въздушна пушка /прав/. Дисциплината е смесена за мъже и жени. Квалификацията е на 10 септември от 12.15 часа, местно време, а финалът – от 14.45 часа. Второто участие на Милена е на 13 септември, когато тя ще спори в дисциплината 10 м въздушна пушка - легнал. В този старт тя е първа в листа. Квалификацията започва в 13 часа местно време, а финалът - в 15.15 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама