Днес е първият старт на Милена Тодорова от Добрич на Параолимпийските игри в Рио

08:47, 10 сеп 16 / Спорт 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес е първото участие на 42-годишната Милена Тодорова от Добрич на Параолимпийските игри в Рио де Жанейро. Тя е втора в стартовия лист на първата дисциплина 10 метра с въздушна пушка /прав/. Дисциплината е смесена за мъже и жени. Квалификацията е от 12.15 часа местно време, а финалът – от 14.45 часа.

Второто участие на Милена е на 13 септември, когато тя ще спори в дисциплината 10 м въздушна пушка - легнал. В този старт тя е първа в листа. Квалификацията започва в 13 часа местно време, а финалът - в 15.15 часа.

Българската представителка в спортната стрелба Милена Тодорова заяви, че се чувства добре ден преди първия си старт на параолимпийските игри в Рио де Жанейро, съобщава btv.

"Настроението е приповдигнато. Все още очаквам неочакваното. Чувствам се добре, приятно и имам желание да продължа да се чувствам така и на самото състезание, за да мога да овладея ситуацията и да се справя така, както се справям и по време на тренировките", заяви пред Иван Филчев сребърната медалистка от световната купа в Анталия.

Тодорова беше много развълнувана от участието ѝ в церемонията по откриване на игрите, която се проведе на стадион "Маракана" в Рио.

"Тази шарения с всички тези държави, дефилета, емоции и танци... Беше нещо невероятно. Бях много впечатлена", каза състезателката.

Успех, Милена!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама