Музиканти с концерт и акция за почистване в Добрич

11:33, 26 сеп 16 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази есен музикантите от група Grimaze тръгват на тур “Да Живеем в Чистота”.Турът включва организирани дневни събития за почистване на отпадъци и вечерни концерти в няколко града, сред които и Добрич.

Концертът на GRIMAZE и Bloodrush ще е на 27 септември в Големия Pool в Скейт Парка от 20 часа, като входът е свободен. Почистването организират на следващия ден от 12 часа, отново на скейт парка.

Група Grimaze се състои от четирима музиканти-приятели, които, където и да ходят, носят със себе си чувалчета. Така винаги отделямт време да събират отпадъците, които са разхвърляни в огромни количества из прекрасната ни природа. „В даден момент решихме да си направим страничката Да Живеем в Чистота, където да качваме снимки на събраните отпадъци, с идеята и други хора да се вдъхновят да събират по някой отпадък или по няколко чувалчета отпадъци, или поне да спрат да ги хвърлят навсякъде”, споделят музикантите. Така много хора се влюбили в идеята и за по-малко от година събрали към 5000 последователи, с които са изчистили над 65 000 литра отпадъци. Така дошла идеята за тура тази есен, който да комбинира събития за почистване и концерти във всеки град.

„Не е задължително хората, които само искат да чистят да идват на концерт. Както и не е задължително хората, които само искат да дойдат на концерт - да чистят. Ние просто искаме да съчетаем двете неща, защото вярваме и в двата си проекта и е оптимално за нас да ги организираме така”, заявяват от Grimaze.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама