Апелират за кръводаряване за баща от Добрич, пострадал при катастрофа

08:27, 22 окт 16 25 677 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апел да се помогне на баща от Добрич, който се бори за живота си след катастрофа, бе разпространен в социалните мрежи. Той бе отправен и от училище „Любен Каравелов”, което е завършил през 1991 г. пострадалият мъж, както и неговият син, който също е ранен при катастрофата.

В апела се казва: „На 20.10.2016 катастрофира бивш ученик на СУ „Любен Каравелов”, завършил тази година. Неговото име е Димитър Галинов. Той е катастрофирал със своя баща Галин Димитров, също бивш ученик на училището, випуск 1991 г.

Димитър Галинов е добре, но баща му - Галин Димитров, е в тежко състояние. Нуждае се от кръв за поредица от операции и сумата от 3000 лева за поставяне на импланти. Моля, отворете сърцата си и нека помогнем с каквото можем! Благодаря ви!”, се казва в разпространен в социалните мрежи апел.

Припомняме, че по информация на Областната дирекция на МВР, с опасност за живота в реанимацията на болницата в Добрич е настанен 43-годишният Г. А. от Добрич. Мъжът е управлявал товарен автомобил „Фолксваген”, който на 20 октомври, около 17,40 часа, се е блъснал челно във влекач „Рено” с полуремарке с благоевградска регистрация. Катастрофата е станала в района на кръстовището за с. Пленимир. 19-годишният пътник във Фолксвагена е с контузно-разкъсна рана на главата, без опасност за живота. Водачът на влекача – 39-годишният Л.И. от Благоевград, е прегледан и освободен за домашно лечение с контузия на левия крак.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама