В. Марешки благодари на избирателите от област Добрич, които повярваха в него

20:22, 07 ное 16 / Политика 25 619 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Моят резултат от изборите е най-големият мажоритарен вот, който някой е постигал на избори“, заяви за Добрич Topnovini.bg кандидатът за президент Веселин Марешки. Според него, причината за това е, че „работи за интересите на всички българи“. И този висок резултат е постигнат, въпреки манипулациите.

Марешки благодари на всички български граждани, които са в България и в чужбина, и, най-вече на тези от Варна и Добрич, които са повярвали най-силно в него.

Припомняме, че в област Добрич Веселин Марешки е на второ място след ген. Румен Радев с резултат от 20,96 %, а в община Балчик той води.

На въпрос ще призове ли хората, които са гласували за него на първи тур, кого да подкрепят на втори, Веселин Марешки заяви: „Аз съм независим, свободен човек и като такъв уважавам всеки като мен. Надявам се, че голяма част от хората, които са ме подкрепили, да са свободни, искащи промяна хора. Така че аз не мога да им кажа за кого да гласуват.  Нека го направят , според своето виждане“.

„Продължаваме войната. Може да сме загубили една малка битка, но пътят е ясен. Убеден съм, че на следващите избори ще получа най-голямата подкрепа, въпреки манипулациите“, каза още Марешки.

По думите му, неговият резултат на първия вот на президентските избори , е шамарът на свободните българи, които искат промяна, за политиците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама