Лектор от САЩ ще представи възможностите за обучение в щатите

08:45, 10 ное 16 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гост-лектор от САЩ ще разясни възможности за обучение в щатите и възможности за обучение на американски студенти у нас. Днес от 17 часа във Висше училище по мениджмънт (ВУМ), Варна ще се проведе лекция на тема „Студент в САЩ или студент от САЩ“. Лектор ще бъде д-р Скот Уоринг, преподавател от Университета на Централна Флорида, който специализирал в социaлните науки и по настоящем води лекции по Методология на социалните науки, изследвания и теория, съобщават от висшето училище.

Сред основните цели на посещението организирано от Посолството на САЩ в България е да се информират българските висши училища за възможностите за привличане на американски студенти в България. Д-р Уоринг ще посети и други образователни институции у нас – в София и Благоевград, а за посещението му във Варна е избран ВУМ. Лекцията във ВУМ ще включва също и полезна информация за тези, които се интересуват от образование в САЩ, за които Скот Уоринг ще даде интересни и полезни съвети.

В петък д-р Уоринг ще посети ВУМ в гр. Добрич, където ще се запознае с условията за международни студенти във висшето училище, както и със забележителностите на града.

Лекцията е отворена за настоящи студенти и ученици, като желаещите трябва да се запишат предварително на телефон 0885 398 663.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама