СУ „П. Р. Славейков” в Добрич се гордее с талантливите си възпитаници

16:34, 17 ное 16 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
СУ „Петко Рачов Славейков” – град Добрич, за пореден път доказа, че е школа за невероятни таланти. Учениците от училището решиха да отбележат патронния си празник – 17 ноември, с два концерта, за да могат повече възпитаници да се изявят като артисти, музиканти, певци, танцьори.

В първия концерт участваха талантите от петите и шестите класове. Децата демонстрираха виртуозни изпълнения на пиано, флейта, китари; вдигнаха залата на крака с невероятните си песни, а малките танцьори заслужиха бурни аплодисменти.

Учениците от седми до дванадесети клас показаха завидни актьорски умения. Всички проследиха със затаен дъх откъса от „Изворът на Белоногата” и вечните Гергана, Никола и Везира и искрено се забавляваха със съвременната Гергана, но от едно друго училище.

Дана от седми клас омая всички с пластика, а Неда показа, че песен може да се пее с глас, но трябва да се пее и със сърце. Митко и неговите грации се втурнаха в ритъма на танците със страст, енергия и настроение. Специален поздрав към славейковци поднесоха и абитуриентите. Цветовете на националното знаме преплетоха танцьорите – славейковци в оригинален танц, който бе достоен финал на изявите на талантливите потомци на Дядо Славейков.

  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама