Дядо Коледа пристигна с трактор в Добрич, запали светлините на елхата (снимки)

18:25, 07 дек 16 25 616 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Щастие и берекет да донесе на Добрич 2017 година. Да сме здрави, да сме сити, да сме двойно по-честити”, пожела Дядо Коледа, който пристигна в столицата на Златна Добруджа със супер модерен трактор New Holand, повикан от събраните на площада стотици деца. Добрият старец бе посрещнат от кмета на Добрич Йордан Йорданов.



„Мили деца, вярвайте в чудесата. Те се случват, не само в приказките. Те се случват сред нас всеки ден. Скъпи родители, съграждани, нашите чудеса са нашите деца. Така че, напътствайте ги те да открият своите чудеса”, каза кметът Йордан Йорданов, който бе с малката си дъщеричка. Той пожела много здраве, късмет и успехи през следващата година.



След като Дядо Коледа, кметът и всички деца и родители на площада преброиха от 12 до 1, бяха запалени светлините на Коледната елха в центъра на Добрич. Живото 12-метрово коледно дърво, за което Дядо Коледа каза, че е едно от най-красивите у нас, светна, обляно в светлините на 4000 лампички,  светещи гирляндии и топки в коледни цветове. На върха е поставена коледна звезда.



За децата на площада бяха осигурени подаръци - книжки и лакомства, които Дядо Коледа раздаде, подпомаган от кмета и неговия екип.

Много деца избраха да се снимат пред светещите фигури на еленчета край елхата.







Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама