Кметът Йордан Йорданов: Опитваме се да правим нови и различни неща без пари

12:37, 08 дек 16 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Опитваме да правим нови и различни неща без пари, защото средства няма....няма, тъй като за последните 5 години, бюджетът е намалял с около 3,5 млн лв.”, това заяви кметът Йордан Йорданов в личния си профил във фейсбук по повод нелицеприятни коментари в социалната мрежа във връзка с пристигането на Дядо Коледа с трактор. „Приятели, направихме нещо ново и различно, за да посрещнем брадатия старец. Дотук добре, но съм учуден от спекулациите, които се пишат в социалните мрежи", споделя кметът.

Той посочва, че фирма е предоставила украсените трактори, с които пристигна за тържеството Белобрадият старец ....безплатно.

Кметът коментира и блъсканицата, която се получи на сцената след края на тържеството, когато бе обявено, че има подаръци – книжки и лакомства, за децата.

„...Няколко пъти помолих за ред и спокойствие, няколко пъти обявихме, че ще има подаръци за всички деца. Отделно, полицаите направиха "коридор", за да може по-бързо и организирано да протече събитието, както за децата, така и за техните родители. Имаше достатъчно униформени служители на МВР....имаше обяснения по микрофона и т.н. Нека да се вслушваме повече и да внимаваме с децата, да имаме повече разбиране и толерантност”, споделя кметът.

„Надявам се да ви харесва естествената елха и новата украса. Весели празници!”, пожелава още Йордан Йорданов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама