Изграждат хеликоптерна площадка към новия петзвезден хотел в Албена

11:03, 09 дек 16 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инвестиционно намерение за изграждане на надземна хеликоптерна площадка към новоизграждащ се хотелски комплекс в Албена обяви туристическата компания.

Тя ще е съм новия петзвезден хотел  “Парадайз Блу”, който се изгражда на мястото на тризвездния хотел “Доростор”. Предвижда се той да отвори през лятото на 2017 г. Очаква се луксозният комплекс да посрещне първите туристи след 1 юли 2017 г.

Това ще е вторият петзвезден хотел в комплекса след “Фламинго Гранд”. Част от гостите ще могат да се насладят на собствени басейни към предлаганите апартаменти, а останалите ще могат да се радват на останалите екстри, които ще предлага луксозната 9-етажна сграда. Към хотела ще бъде изграден басейн с олимпийски размери. Спа и уелнес центъра ще предлага разнообразни програми за релакс, лечение и разкрасяване. С “Парадайз Блу” Албена планира да се превърне и в лидер  у нас в сектора на конгресния туризъм. В хотела ще функционира модерна конферента зала с капацитет 500 души, подходяща за провеждане на семинари, конференции и балове.

Инвестицията е в размер на 24 милиона лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама