Борецът Драгомир Стойчев е Спортист №1 на Добрич за 2016 г.

19:18, 13 дек 16 / Спорт 25 1289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Станаха ясни 10-те най-добри спортисти на Добрич. В традиционната анкета на Община Добрич, в която участваха представители на спортните клубове и журналисти, най-много точки – 291, събра борецът Драгомир Стойчев от спортен клуб Борба  „Добруджански юнак”. Негова подгласничка е Даяна Димитрова от СК "Вдигане на тежести-Добрич", а на трето място е Жулиен Георгиев от ВК "Добруджа 07". Четвърти е Пеньо Пенев от КК "Самурай", пета е Радосвета Симеонова  от СКЛА "Добруджа-99", шести е Илиян Илиев от ХК "Добруджа", седми - Йордан Атанасов - СК "Вдигане на тежести-Добрич", осми - Юндер Бейтула от СК "Вдигане на тежести - Добруджа", девети - Галин Костадинов - СКЛА "Добрич", десети Аслахан Мехмедова - БК  "Добруджа".

В класацията за най-добрите отбори на 2016 г. първото място е за ВК "Добруджа 07" – мъже, второто – за ХК "Добруджа"-мъже, и трето - КК "Самурай"- мъже.

Отличени са и трима мади таланти на град Добрич за 2016 г.  На първо място с 82 точки е Момчил  Петков от ЦСО-ШК "Енергия 21", втори е Тулчан Мехмед    от КК  „Самурай”, а трети - Стелиян Иванов - СК “Вдигане на тежести Добрич“.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 19 декември от 13 ч. в зала на УСШ /комплекс Изида/.

Изненадващо, Милена Тодорова от спортен клуб „Фаворит“, която участва в Параолимпиадата в Рио де Жанейро, не намери място в ТОП 10 на родния си град. Тя дори не бе сред 30-те номинирани за челната десетка, защото Правила за определяне на "Най-добрите спортисти и отбори" в Община град Добрич не предвиждат това. Според тя, Милена, както и още шестима спортисти, бяха изведени в отделна категория "Номинирани „Хора с увреждания“.

Припомняме, че Милена Тодорова не попадна сред десетте най-добри спортисти на Добрич и миналата година, макар да намери място в ТОП 10 на световната класация по спортна стрелба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама