Нова радост за болната от рак Ина – вече е с рожбата си

15:35, 18 яну 17 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Време е за хубави новини:) Искаме да ви споделим,че нашето малко бебе вече е вкъщи и ни изпълни сърцата!Благодарим ви,че бяхте до нас през целия този труден път, подкрепата която получихме от Вас не може да се сравни с нищо друго:) Дара е най-щастливото дете на света, след като всички вие сте до нас!!! Още веднъж Ви благодарим от сърце и Ви пожелаваме, който не е изпитал това чувство да види усмивката на своето дете, в най-скоро време да го усети!”

Това написа в социалната мрежа болната от рак млада майка Ина Георгиева от Генерал Тошево.

Вече няколко дни малката й дъщеричка Дара вече е с родителите си.

Момиченцето бе родено преждевременно в седмия месец чрез секцио, за да може майка й да се подложи на животоспасяващо лечение, тъй като ракът бе твърде агресивен.

Дара, която се роди с тегло около килограм, вече тежи 2,5 килограма и се храни добре.

„Страшно сме щастливи и благодарни на всички, които ни помогнаха да изпитаме обичта към това дете”, споделиха щастливите родители.

Лечението на Ина в клиниката в Турция продължава. След две седмици ще й бъдат направени пълни изследвания.

Ина се чувства страхотно, сподели годеникът й Наско Недялков. Той обясни, че най-вероятно ще й бъдат назначени още 3-4 курса големи имаме химиотерапия, но повече подробности за лечението ще се знаят след като приключат пълните изследвания.

Затова и на този етап не могат да кажат дали събраните от дарители от цялата страна и чужбина средства ще са достатъчни за лечението на младата майка.

Ина и семейството й благодарят на всички дарители, който ги подкрепиха и продължават да го правят. „Нямаме думи да изразим благодарността си”, споделят те.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама