Повече здрави бебета и щастливи родители си пожелаха в болницата в Добрич

16:12, 21 яну 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пожелания за още повече здрави бебета и щастливи родители отправи директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич д-р Трифон Йорданов по повод Деня на родилната помощ.

На тържеството в зала „Шафхаузен” присъстваха празнуващите днес лекари, акушерки и медицински сестри от акушеро-гинекологично и неонатологични отделения на болницата.

На тържеството бе пресъздадена традицията - акушер да измие ръцете си, като честта бе за началника на АГ отделението д-р Валентин Димитров, който поздрави своите колеги.

„В този ден се отдава благодарност на тези, които са помогнали, за да се случи едно от най-големите чудеса на света – раждането на нов живот. Ние с професионализъм и достойнство изпълняваме едни от най-благородните професии. Затова да си пожелаем да следваме призванието си, да даряваме живот и радост”, каза в поздравлението си д-р Димитров. Той пожела отделението да е пълно със здрави бебета и майки, а „топлината и благодарността в очите на щастливите родители да е най-голямото признание за нас”.

Д-р Трифон Йорданов отбелязва, че това са двете най-добри отделения в здравното заведение, не само като финансов резултат, но и по качество на изпълнение на задълженията и отговорности.

"Вие сте тези, които ни дарявате със синове, с дъщери, с внуци - с вашия неуморен труд, с безсънните си нощи, с професионалните си умения. Днес, освен поздравленията, получавате и благодарности за това, че дарявате надеждата и светлината и мислите, че утре ще бъдем още по-добри, защото във вашите ръце създавате живот" - подчерта  областният управител Детелина Николова, която бе гост на тържеството. Тя пожела на всички лекари, акушерки и медицински служители здраве. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама