Младежкият център в Добрич вече ще предлага и нощувки

07:49, 23 яну 17 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нощувка като нов вид услуга ще предлага Младежкият център „Захари Стоянов” в Добрич. Това е заложено в проект на общинската наредба за местните такси и цени на услуги, която е предложена за публично обсъждане.

По проект „Вашето утре” в Младежкия център бяха извършени строително-монтажни дейности на стойност 966 590 лева и закупено оборудване на техника и съоръжения за залите на стойност 675 470 лева.

По проекта бе създадена и леглова база. Предложението е нощувката да се заплаща по 20 лева на ден.

За дейността на центъра се използват  съвременни технически съоръжения, включват се допълнителни зали и техники, които водят след себе си до по-големи разходи за издръжка. 

В тази връзка е необходима актуализация на цените на услугите, които Общинският младежки център предоставя на физическите и юридически лица. Определени са нови цени за отдаване под наем на залите в Младежкия център, както и осветление и озвучаване.

При определянето на размера на услугите са взети предвид видът и обемът на извършваните дейности, времето, необходимо за това и досегашната практика. Прилаган е диференциран подход спрямо различните видове услуги и тяхното потребление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама