Заловиха дрогирани шофьори да карат по улиците в Добрич

16:21, 23 яну 17 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В ареста за денонощие се озоваха дрогирани шофьори или такива, в чиито автомобили полицията е открила наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 20 януари, около 14:30 часа по ул. „Поп Богомил” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с транзитни номера. При справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен. Проверката за употреба на наркотични вещества е показала употреба на опиати. 28-годишният шофьор М.С. е задържан за 24 часа.

След употреба на канабис и метамфетамин е карал шофьор на „Мазда“, спрян за проверка на 20 януари, около 22:40 часа, по ул. „Дунав” в Добрич. 21-годишният Е.А. също е прибран за денонощие в ареста.

Същата мярка е наложена на още трима млади мъже от Добрич, в чийто автомобил при проверка в района на ж.к. „Иглика” са открити около 0,5 грама канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани С.А. (21 г.), С.И. (21 г.) и криминално проявения Ш.А. (21 г.), и тримата от град Добрич.

На 21 януари, около 15:20 часа по ул. „Н. Петков” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с шуменска регистрация. В него е открито пликче с 0,4 грама канабис. 28-годишният шофьор Е.И. от Добрич също е арестуван.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама