Шофьор с 2.4 промила алкохол се заби в ограда в Каварна

16:05, 20 фев 17 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Криминално проявен седна зад волана след изпито сериозно количество алкохол и се блъсна в оградата на къща в Каварна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Катастрофата е възникнала на 17 февруари, около 17.40 часа. Установено е, че 48-годишният Й. Д. е карал с несъобразена скорост. Изгубил е контрол над колата и се е ударил в контейнер за смет и ограда.

При извършената проверка дрегерът е показал наличието на 2,40 промила алкохол. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Още два пътни инцидента с нанесени материални щети, предизвикани от пияни шофьори, са станали в Добрич през почивните дни. На 19 февруари, около 17.30 часа е възникнала катастрофа по бул. „25 септември” с лек автомобил "БМВ", управляван от Д. М. /34/. Дрегерът е отчел 1,62 промила алкохол. Шофьорът също е прекарал денонощие в ареста.

Предната вечер, около 20.50 часа, е получено съобщение за катастрофирал лек автомобил „Мазда” с варненска регистрация по ул. „Вардар” в Добрич. На място е открит водачът - криминално проявеният и неправоспособен Ф. В. /28/ от село Черна. Проверката за алкохол отчела 1,40 промила алкохол.

Образувани са бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама