Отново заловиха дрогирани шофьори по улиците в Добрич

16:40, 20 фев 17 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама дрогирани се озоваха за денонощие в ареста в Добрич, след като са се качили зад волана след употреба на наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР.

По улица „Бойчо Огнянов“ на 17 февруари, около 23:00 часа, е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация. Тестът е отчел положителен резултат за употреба на канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 21-годишният И.Ц. от град Добрич. На следващата вечер по околовръстния път на Добрич униформените са спрели лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При проверката на водача, е установено, че той също е седнал зад волана след употреба на канабис и амфетамин. 27-годишният О. Д. е задържан за 24 часа.

Други петима са попаднали в ареста, след като полицаите са открили у тях наркотици. Трима криминално проявени мъже на възраст между 35 и 37 години са засечени в района на общинския младежки център. У тях е открито пликче с 2 грама канабис. 20-годишен софиянец с инициали Д. Я. пък е спипан с дрога в Каварна.

По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама