БСП – Добрич поиска промяната

20:58, 01 мар 17 / Политика 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Социалистите от област Добрич заявиха, че искат промяна. И ще направят първата крачка за това с бюлетина №10 на 26 март. В препълнената залата на НТС коалиция „БСП за България“ даде официален старт на предизборната си кампания в област Добрич.

„Политиката, с която БСП иска да промени България, е политика с лице към хората“, подчерта водачът на листата за 8 Добрички многомандатен избирателен район Красимир Янков. И добави: „Добричлии, заедно сме, за да излезем от кризата. От кризата в здравеопазването, образованието, кризата на трудовия пазар. Заставаме срещу липсата на работни места. Заставаме заедно за нова социална политика. Нов образ на икономиката в нашия регион – туризъм, свързан както с общините на българското Черноморие, така и всички общини в областта с културни традиции и дадености, но трансформиран като ресурс на икономика в нашия регион. Заедно сме, както бяхме сплотени срещу добива на шистов газ, който щеше да превърне житницата на България в пустиня, в лунен пейзаж“, подчерта той. И бе категоричен, че демографският срив в региона е заплаха за националната сигурност.

Красимир Янков представи кандидатите за народни представители  от листата на „БСП за България“ в 8 МИР - Николай Колев, Даниел Йорданов, Мая Димитрова, Светлин Колев, Михаил Михайлов, Здравко Здравков, Кольо Колев, Дариела Вълканкина, Боян Саркизов, Владимир Начев и Желка Керанова. Те споделиха пред съмишлениците в залата, сред които и много млади хора,защо е належаща промяната, която може да стане само с бюлетина №10 на 26 март.

„Листата на „БСП за България“ с №10 е балансирана – като възраст и компетентност. Промяната ние я виждаме с уплътняване с нови лица с енергия, нови идеи, компетентност, а  не като подмяна във възрастовите категории“, заяви Красимир Янков. И подчерта, че изборите са решаващи за пътя, по който страната ще върви.

И подчерта, че е необходима нова концепция за ново бъдеще на България. Ново бъдеще, което да се осъществи от партия, съчетала опита на кадрите и енергията, мотивацията и желанието. Желанието ни е за по-добро бъдеще, претворено в нова социална България, каза Красимир Янков.

С изпълнение на песента „Моя страна, моя България“ завърши официалното откриване на предизборната кампания на „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама