Протест в защита на учителка в детска градина в Добрич

08:55, 11 мар 17 25 674 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Родители протестират в защита на учителка в детска градина от Добрич. Според тях тя е несправедливо обвинена в насилие над едно от децата там, съобщи БТВ.

„Децата изключително много я обичат, хвърлят се буквално в нейните прегръдки”, споделя една от майките.

След скандал с родител от детската градина учителката Тошка Желева разговаря с директорката и сама подава молба за напускане.

„Родителят започна с нападките и обвиненията, че съм душила детето и ако до края на деня не си подам молбата за напускане, той щял да използва всичките си връзки, а те били много, за да се погрижи да не работя нито в тази детска градина, нито в която и да било в града”, разказва учителката. По думите ѝ детето се люлеело на стола си и импулсивно го хванала, за да предотврати падането му.

На среща с директорката Желева решила да напусне, но по-късно размислила. Тогава обаче вече било късно, защото заповедта за освобождаване била издадена. Така формално педагожката е освободена по собствено желание.

Родителите засега няма да подават жалба, но молят учителката да напусне, за да не уронва авторитета на детската градина, твърди директорката Мария Христова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама