Кметът на Добрич Йордан Йорданов: Продължавам да съм областен координатор на ДБГ, не съм член на ГЕРБ

21:15, 12 мар 17 / Политика 25 951 Шрифт:
Автор: Станислава Кръстева

И към момента продължавам да съм областен координатор на Движение „България на гражданите” заяви пред Topnovini.bg кметът на Добрич Йордан Йорданов.

По-рано днес, по време на предизборна среща в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов покани кмета са сподели какво местната власт е поискала от правителството и какво то е сторило. След изказването на Йорданов, Борисов заяви: „Положихме много усилия. Неслучайно кметът си е член на ГЕРБ и видно е, че ще е успешен”.

По-късно и в сайта на ГЕРБ в информация за срещата в Добрич бе съобщено: „Кметът на Добрич Йордан Йорданов, който вече е член на ГЕРБ, изрази благодарността си към правителството на Бойко Борисов за реализирания проект за воден цикъл в Добрич”.

Потърсен за коментар кметът Йордан Йорданов обясни, че не е член на ГЕРБ, на първо място е член на Добрич. Обясни, че приема казаното от бившия премиер като принадлежност към едно политическо семейство, тъй като и двете партии – ДБГ и ГЕРБ, са от дясното политическо пространство. Той подчерта, че през последната година са работили много добре с правителството, резултатът от което са многото стартирали проекти на Община Добрич.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама