ЦИК ще проведе дистанционно обучение на Районната комисия в Добрич

09:08, 14 мар 17 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес от 10.30 часа Централна избирателна комисия ще проведе дистанционно обучение на членовете на Районна избирателна комисия Добрич, секретарите на общините в областта, ръководителите на МВР и ПБЗН и областна администрация, които са пряко ангажирани с подготовката и провеждането на изборите за 44-о Народно събрание на 26 март 2017 г.
На проведената от областния управител Детелина Николова координационна среща с пряко ангажираните страни по подготовката на изборите директорът на „Информационно обслужване" АД - Добрич, Д. Николов докладва, че системата за видеоизлъчване на обучението е изградена и вече е направено и нейното тестване. 
Съгласно хронограмата на ЦИК за извънредния парламентарен вот, в областната администрация в Добрич са получени печатите за секционните избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии, информира главният секретар Румен Русев. Вече пристигнаха кутиите за съхраняване на отрязъците от бюлетините и чувалите.

Поръчани са за печат методическите указания за изборния ден и процес, които ще се раздадат на секционните избирателни комисии в областта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама