Бюрото по труда в Добрич обяви свободни работни места за готвачи в Англия

07:00, 21 мар 17 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трета година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия, съобщават от Бюрото по труда в Добрич.

Работодател е Hall & Woodhouse Ltd - стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, отстъпка при хранене в ресторанта (50% процента през работни часове и 25% в останалото врем) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 8,20 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Работодателят ще проведе интервюта с одобрените по документи лица на 3 април в Пловдив, на 5 април – в Бургас и на 6 април – във Варна.

Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на e-mail [email protected] с посочване на позицията, за която кандидатстват. Краен срок за подаване на документи – 31.03.2017 г.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама