Безплатно обучение за работа с компютър и Интернет предлага библиотеката в Добрич

11:48, 24 мар 17 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Регионална библиотека  „Дора Габе” в Добрич се включва в кампанията Европейска „Седмица онлайн” 2017, която се провежда от 23 март до 2 април, съобщиха от културния институт.  Библиотеката приканва всеки, който иска да се научи как да използва компютър или как да се възползва от Интернет, да посети Центъра за информация и справочно-библиографско обслужване. Той ще може да се възползва от тази възможност безплатно.

Европейска „Седмица онлайн” (Get Online Week (GOW) е ежегодна кампания, целяща да насърчи и стимулира хората да използват технологиите и Интернет с увереност и умения, които им позволяват да се възползват от онлайн възможностите.
Подкрепена от корпорации, неправителствени и публични организации, кампанията се организира всяка година през март от Телецентър Европа (ТЕ), обединяваща организация, която представлява европейските мрежи на ИКТ учебни центрове.
От своето създаване през 2010 г., кампанията е достигнала до повече от 900 000 европейци в повече от 20 000 учебни центрове в цяла Европа. Благодарение на кампанията, повече от 150 000 души са използвали интернет за първи път

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама