Отчет на народните представители от Добрич пред избирателите предлага АБВ

11:53, 24 мар 17 / Политика 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Онлайн приемна предвижда да организира след влизането си в парламента водачът на листата на „АБВ – Движение 21” Милко Пенчев. 

„Ще създам онлайн приемна, за да имам постоянен контакт с всички избиратели, и обратна връзка за това, което се случва и се поставя като въпрос за решение. Считам, че не само аз, но и всички народни представители, избрани от област Добрич, трябва да работим за просперитета на региона. След като влезем в парламента, трябва да забравим политическите си пристрастия”, заяви Милко Пенчев. Той ще предложи на всеки 6 месеца да се организира приемна на всички народни представители. На нея те да дават отчет за свършената работа. И този отчет да бъде пред гражданите, които ще излязат да гласуват на 26 март, заяви Пенчев.

На въпрос какъв е личният му ангажимент пред избирателите, той обясни, че на първо място това са контактите с хората по места. „Тези, които са гласували за мен, тези, които ще ме пратят в парламента. „Ние не трябва да търсим доверието на хората само до 26 март, но и да го заслужим след това. Моята работа и като общински съветник е била изцяло насочена към това да има диалог с гражданите, да се чува гласът на гражданите”, каза Пенчев. Той подчерта, че не е случайно, че през тези година работи активно за това Добрич да има своя омбудсман.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама