Настимир Ананиев: Закриваме кампанията на крепостта Калиакра – символ на българщината и достойнството на нашите предци

13:46, 24 мар 17 / Политика 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата на КП „Реформаторски блок – Глас народен“ Настимир Ананиев, кандидатите за народни представители и симпатизанти, закриха предизборната си кампания с посещение на нос Калиакра. „Изборът на това емблематично място не е случаен, каза Ананиев. Къде по-силно можем да почувстваме нашето свободолюбие, да изразим нашата национална идентичност, ако не тук – на това райско място, съхранило спомена за могъществото на българската държава, за смелостта, честта и гордостта на нашите предци, които тук, на тази крепост, са защитавали достойно най-източната част на България, която последна е превзета от Османската империя през 1444 година“, припомня исторически факти водачът на реформаторите Настимир Ананиев.

Днес България е изправена пред тежки и сложни проблеми, допълва той, които имат своя убедителен отговор в програмата на Реформаторския блок. България се нуждае от модерен патриотичен идеал, основан на десни, консервативни и патриотични ценности. Затова съм убеден, че отстоявайки нашата национална идентичност, ние сме длъжни да ускоряваме и да задълбочаваме реформаторските си усилия.

 

Това е възможно, защото имаме ясна визия и конкретни стъпки как да го постигнем. Реформаторският блок ще продължи да бъде гарант не само за модернизацията на страната ни, но и за превръщането на България в страна с европейско качество на живот, в страна с върховенство на закона и модерна демокрация, гарантираща правата на гражданите и тяхната сигурност.

Знаете, че зад мотото на нашата кампания за Добрички район - „Добруджа заслужава повече!“, стои грижа за хората, за техните доходи и сигурност, изграждането на модерна инфраструктура и разкриването на работни места. Добруджа има конкурентно географско положение и то трябва да се използва. Това може да се постигне, ако заедно местна, законодателна и изпълнителна власт работят в тази посока. Тогава област Добрич ще бъде наистина интересна за инвестиции, за туризъм и за живеене. Заради хората, които живеят тук. Защото те заслужават повече!, заяви Настимир Ананиев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама