Настимир Ананиев: На 26 март с № 21, защото Добруджа заслужава повече

17:26, 24 мар 17 / Политика 25 713 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ е силен отбор и има изпълнима програма с конкретни предложения“, заяви за читателите на Топ новини водачът на листата с № 21 Настимир Ананиев. Десните гласове не бива да се разпиляват, допълни той. През Реформаторския блок те ще получат представителство в 44-тото Народно събрание. „Ангажирам се за добричките избиратели да инициирам съвместни действия с останалите народни представители от региона – в името на конкретни резултати за хората. За тях е важно дали е привлечен инвеститор, оправено ли е водоснабдяването, помогнали ли сме на общината да спечели проект. Ние трябва да лобираме за локацията Добруджа като най-подходяща за инвестиции“, заяви Настимир Ананиев.

Водачът на листата на реформаторите акцентира върху виждането на коалицията в Добрич да се създаде икономическа индустриална зона, в която да се привличат производствени предприятия, които да се възползват и от българския, и от румънския пазар. Локацията е перфектна за това, убеден е той. „Устойчивият растеж и нормалната бизнес среда са доброто решение за българската икономика. А гръбнакът на всяка икономика, са малките и средни предприятия - тук в региона, могат да се осъществят предприемачески  идеи и конкретни решения особено в земеделието“, казва Настимир Ананиев.

Акцент в управленската програма на РБ е и младежкото предприемачество в сферата на земеделието. „То е важно за региона и трябва да се подпомогне и стимулира през национални програми и политики. Трябва да подкрепим предприемаческия дух на младите, защото едно малко предприятие или стопанство ще дава работа на няколко семейства“, категоричен е Ананиев.

Подчерта, че зад мотото на кампанията на коалицията за Добричкия район „Добруджа заслужава повече!“ стои грижа за хората, за техните доходи и сигурност, изграждането на модерна инфраструктура и разкриването на работни места. „Добруджа има конкурентно географско положение и то трябва да се използва. Това може да се постигне, ако заедно местна, законодателна и изпълнителна власт работят в тази посока. Тогава област Добрич ще бъде наистина интересна за инвестиции, за туризъм и за живеене. Заради хората, които живеят тук. Защото те заслужават повече!“, заяви водачът на листата на реформаторите с №21 Настимир Ананиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама