Йордан Йорданов: Вотът е позитивен тласък към по-добро развитие на страната

13:34, 26 мар 17 / Политика 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Интересни времена ни предстоят. Вотът е като един позитивен тласък, който трябва да продължава да ни води към по-добро развитие на нашата страна“, каза след като гласува в избирателна секция в ОУ „Хан Аспарух“ кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Той дойде заедно със съпругата си и двете им деца. С тях бе и водачът на листата  Настимир Ананиев, както и семейството на общинския съветник д-р Явор Милушев, който обаче гласува в друга секция.

Според кмета, предизборната кампания не е била от на от най-запомнящите се, но, той очаква, че, за сметка на това, предстои да видим голямо разнообразие от партии в парламента. „Всички до една предлагат нещо уж различно. Очаквам да видим какво е това различното“, каза Йордан Йорданов. Призна, че се надява след днешния ден да има такова управление на страната, което да я стабилизира.

Влизането от избори в избори не е добро за никого, не само за бизнеса, посочи Йордан Йорданов.

По думите му, на Добрич е нужно такова правителство, което да донесе устойчивост на проектите, които Общината е подписала през последните няколко месеца. Тяхната реализация започва през 2017 г. Той разчита да има управление, което да донесе стабилност на България.   

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама