Заловиха дрогирани шофьори по улиците на Добрич и Балчик

16:25, 03 апр 17 25 610 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петима шофьори от Добрич и Балчик са били задържани за денонощие в ареста, след като са били заловени да карат сред употреба на дрога, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В последния ден на март около 12,20 часа в Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Алфа”. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, тестът е отчел положителен резултат за употреба на метаамфетамин и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения В.Н. (31 г.) от град Балчик.

На 1 април в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”. Проверката показала, че шофьорът е употребил канабис. Задържан е криминално проявения 37-годишен И.А. от с. Лясково.

24-годишният П. Й. от Добрич е карал лек автомобил „Фолксваген” след употреба на канабис. Това е направил и друг криминално проявен – 29-годишният Г.Н. от Добрич, който е карал лек автомобил „Ситроен”. Всички са били задържани за 24 часа в ареста, а срещу тях са образувани незабавни полицейски производства.

Напушен е бил и 36-годишният М.Д., който е карал лек автомобил „Дачия” в Добрич. Проверката е открила у 42-годишния му спътник С.В. ръчно свита цигара. С полицейска мярка за срок от 24 часа двамата са задържани в Първо РУ МВР Добрич. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама