Обявиха победителите в конкурса за детска рисунка в Шабла

07:00, 11 апр 17 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Шабла обяви резултатите от обявения конкурс  за детска рисунка „Моята любима приказка от Ханс Кристиян Андерсен“, съобщават от общинската администрация.

Творбите са оценявани от жури с председател Живко Арнаудов - художник, и членове Кирил Йотов - директор на Общински детски комплекс – Шабла, и Мария Недялова - преподавател по Български език и литература.

Те отличиха в първа възрастова група - до 6 години, с 1-во място Кристиян Георгиев от група „Мики Маус“, с 2-ро място Стефан Стефанов от група „Шарено петле“ и две трети награди за Борис Димитров и Димана Николова от група „Смехорани“, всички те са от детска градина „Дора Габе“.

Във втора възрастова група – 1-во място е за Тошко Костадинов, 2-ро за Пламена Господинова, и двамата от Шабла, а 3-ото е за Радина Манева от училището в Дуранкулак.

Отличените в трета възрастова група са: 1-во място за Тодор Любомиров от Шабла, 2-ро за Михаела Манолова от Каварна и 3-то за Иван Марийков от Шабла.

Специалната награда от кмета на община Шабла отиде при Невена Костадинова от 4 „б“ клас на СУ „Асен Златаров“.

Рисунките на всички участници ще бъдат подредени в изложба утре от 17.00 часа във фоайето на читалище „Зора 1894“ град Шабла.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама