Ден на отворените врати в Окръжната прокуратура в Добрич

07:48, 11 апр 17 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжна прокуратура в Добрич организира Ден на отворените врати днес, съобщават от магистратурата. Целта на събитието е да се даде възможност на гражданите да се запознат с функциите на прокуратурата, със структурата на съдебната власт като цяло и със спецификата в работата на магистратите. Желаещите могат да посетят помещенията на Окръжна прокуратура в съдебната палата от 9 до 12 ч. и от 13 до 16 ч.

Програмата предвижда от 9 ч. до 12 ч. гражданите да могат да разгледат работните помещения – деловодства и кабинети на Окръжна прокуратура Добрич и запознаване с възможностите за предоставяне на административни услуги и информация от прокуратурата. Запознаване със структурата на съдебната система, спецификата на работа на магистратите и с функциите на прокуратурата.

От 10 часа ще започне среща на административния ръководител на Окръжна прокуратура с граждани, ученици от училища и др. посетители.

От 13 до 16 ч. е предвидено разглеждане на работните помещения – деловодства и кабинети на Окръжната прокуратура и запознаване с възможностите за предоставяне на административни услуги и информация от прокуратурата. Запознаване със структурата на съдебната система, спецификата на работа на магистратите и с функциите на прокуратурата.

През целия ден,  в рамките на работното време ще бъде осигурен достъп до помещенията на държавното обвинение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама