Зрелостникът от Добрич Божидар: Вече смело мога да заявя, че съм здрав

10:55, 13 апр 17 25 972 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зрелостникът от Финансово-стопанската гимназия в Добрич Божидар Георгиев се завърна от Турция, където му бе отстранен тумор.

В социалната мрежа младежът емоционално сподели своята благодарност към всички, протегнали му ръка.

„След близо 15 месеца тревоги, десетки изследвания, купища лекари и 3 тежки операции, вече смело мога да заявя, че съм здрав. Операцията в Турция мина повече от успешно, целият тумор е премахнат и от сега нататък със семейството ми вече се надяваме на по-добри дни.

Искам да изкажа специални благодарности към болница Аджъбадем Маслак в Истанбул, Турция. Наистина е невероятно място. Огромни адмирации към опериращите ми лекари - проф. Назъм Коркут и д-р Алпер Юздилек, които се справиха перфектно с възложената им задача и дори направиха така, че белегът от тази тежка интервенция да е почти незабележим. Благодаря на целият екип, който се грижи за мен, докато бяхме там. Смея да твърдя, че отношението е на изключително високо ниво. И накрая, но не последно място, много благодаря на нашата преводачка Бирсен, която ни окриляше като ангел в болницата, неразделно беше с нас и ни помагаше във всяко едно отношение.
ПОКЛОН!

Тук искам да благодаря, както аз, така и моето семейство, на всички Вас, които се включиха в инициативата за събиране на средства за моето лечение. Благодаря на моите най-добри приятели за даване на начало на това, благодаря на всички наши роднини, близки и далечни, благодаря на всички приятели на семейството ни, благодаря на училищата, които организираха, прояви за мен, благодаря на всички танцови ансамбли, които участваха в концерти, благодаря на всички граждани, познати и непознати, и най-вече благодаря на всеки добър човек, който дори и мъничко е показал съпричастност и е помогнал с колкото има. Наистина без Вас нямаше да можем да се справим и да стигнем до тук, до края, до спокойствието, до хубавите дни. Всички Вие ми дадохте шанс за втори живот...

За тези, които са стигнали до тук, сега искам да Ви пренасоча към една жена, която вече се нуждае повече от средства, отколкото от мен. Това е Йорданка Петкова, която също е от Добрич, и дори от същата болница в Турция. Тя е с много по-тежко заболяване и за нея може да прочетете на страницата й: "Живот и усмивка за Дани!". Нека да продължим с помагането и с добрите дела, защото аз лично смятам да го направя”, написа още Божидар.

Той изрази благодарностите – своите и на семейството си. И добави: За финал, запомнете едно: "Ръка, която дава, не обеднява!".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама