Константин Иванов от Каварна е фаворит в 6 олимпиади на областен кръг

12:50, 16 апр 17 25 492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Константин Иванов от VII б клас на ОУ "Йордан Йовков" в Каварна е фаворит в 6 олимпиади на областен кръг, съобщиха от учебното заведение.

Той е първи на областния кръг на олимпиадата по химия и опазване на околната среда с 84 точки. На тази по биология и здравно възпитание отново е начело. Първи е и сред седмокласниците от областта, явили се на олимпиадите по география и икономика, по физика и астрономия, по история и цивилизация.

Както Topnovini.bg вече съобщи, Константин е с най-високия резултат в страната на олимпиадата по Български език и литература. Той е класиран за националния етап. Ще се яви на националния кръг и на олимпиадата по география и икономика.

„Успехите на нашите ученици са повод за гордост и за отлично свършената работа от учителите. Ние се стремим да превърнем училището в желана територия, в която ученикът е център, около когото се фокусират обучителни и възпитателни класни и извънкласни инициативи. Нашите ученици растат със самочувствието на знаещи и можещи, защото имат отлична подготовка”, посочват от учебното заведение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама