Родни дизайнери ще покажат 40 колекции на Модна фиеста

12:35, 17 апр 17 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Български дизайнери ще представят над 40 актуални и предстоящи колекции в рамките на 17-то издание на Модна фиеста Албена. Събитието ще се проведе от 8 до 11 юни в курортния комплекс, съобщи продуцентът Мариана Аршева.

„Ще открием тържествено на брега на морето, пред хотел „Калиакра”, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и изпълнители. Ще посрещнем със Сандокан, който е познат от едноименния филм като Тигърът на седемте морета, в ролята на който ще влезе модела Диян Христов, и така символично ще отбележим началото на лятото. Той ще излезе от морето, придружен от куп амазонки, а неговата любима перла Мариана ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева.

По традиция във вариете театъра ще се покажат елегантни облекла, а дефилетата ще бъдат белязани от изпълненията на Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Джина Стоева, Ивена и др. Сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни „Малибу” и петзвездния хотел ”Фламинго Гранд”. Традиционно, вече 17 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама