Жокера от Добрич ще показва илюзии пред милиард зрители в Китай

09:26, 04 май 17 / Култура 25 1330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Илюзионистът Валери Иванов – Жокера от Добрич има покана за участие в едно от предаванията на китайска телевизия с рейтинг над един милиард души, съобщи той н социалната мрежа. Това е и причината да отложи шоуто си в зала 1 на НДК- "Дилър на Магия - Необяснимо", което бе предвидено за юни. Сега датата му е преместена за 13 октомври.

Жокера обещава грандиозен магичен спектакъл, какъвто досега не е правен в България в такъв мащаб. „Хората ще видят как ще летя, ще изчезвам, телепортирам и всичко това ще бъде съчетано с висококачествено озвучаване, светлинно шоу”, сподели илюзионистът от Добрич пред водещите на "Преди Обед" в bTV.

Сподели, че от 6 години се занимава професионално и прави фокуси 24 часа 7 дни в седмицата. През юни миналата година добричлията показа как се ходи по стена, спускайки се от 35-метрова височина. Сега подготвя още един амбициозен проект. Разказва, че първоначално започнал да се учи от интернет, а след това започнал сам да развива номерата си, черпи идеи от световноизвестни илюзионисти.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама